Sold out
A. apsakņotājs Vitmīns 20 ml
€2.75
Pielietojams sēklu diedzēšanai, augu apsakņošanai un attīstībai.
Aktivizē vielmaiņu un uzlabo minerālvielu uzņemšanu. Paātrinās sēklu dīgšana, ražas ienākšanās, spraudeņu apsakņošanās, lapu un stublāja augšana.
Apstrādājamās kultūras: dekoratīvie augi, dārzeņi, kartupeļi.
Nav noliktavā
SKU:
4751003140748
Kategorijas: BioEfekts, Dārzeņu, Garšaugi, Profesionālās sēklas, Puķu, Sēklas, Sēklas sīkfasējumā
Shipping & Delivery
Saistītie Produkti
Brokoļi LUCKY H 30s
€1.15
Agrs, ražīgs hibrīds. Veģetācijas periods - 70 dienas. Ziedkopas vienāda lieluma, izturīgas pret izziedēšanu. Audzē agrīnai vasaras un rudens ražai. Tajā pašā laukā var audzēt pēc 3-4 gadiem. Vislabāk aug auglīgā, ar humusu bagātā, vidēji smagā, ūdenscaurlaidīgā augsnē. Var ēst vārītus, ceptus, saldētus un svaigus. 1g- apmēram 350 sēklu. Iepakojumā: 30s
Lupstājs 1g
€0.68
Daudzgadīgs, gara auguma garšaugs. Uzturā izmanto lapiņas, sēklas un saknes. Lapas un sēklas pievieno dažādiem ēdieniem, zupām, mērcēm, salātiem, gaļas ēdieniem. Sakņu novārījums uzlabo gremošanu, veicina apetīti, to izmanto kā atkrēpošanas līdzekli. Augam piemīt antiseptiska, fungieīda, antispazmatiska iedarbība, urīndzenošas īpašības. Lapu novārījums palīdz brūču dziedināšanā, to lieto aromatizētām vannām. Žāvējot lapiņas nezaudē aromātu. Saknes neievākt pirms ziedēšanas. Sēklas sēj tieši augsnē: III-VIII, izstāda ar attālumu 40x60 cm. Ražu vāc: V-X. Iepak.: 1g, apm. 350-360 sēklas.
Pārtikas žāvētājs 125W
€49.00
Pārtikas žāvēšana ir lieliska metode, kā saglabāt to dabiskos ieguvumus veselībai. Siltais gaiss iestatītajā temperatūrā brīvi cirkulē ierīces iekšpusē starp sildīšanas spoli un atsevišķiem produktu slāņiem, kas novietoti uz sietiem. Izmantojot šo metodi, dārzeņi, augļi un sēnes zaudē vitamīnu un uzturvielu minimumu. Žāvētājs ļauj gatavot veselīgu pārtiku visu gadu, neizmantojot kaitīgas ķīmiskas vielas. Šajā ierīcē var arī kaltēt ziedus, ārstniecības augus un pagatavot graudaugus.
Žāvētāja struktūra 1. Iebūvēta apkures spole. 2. Komplektā 5 sieti 3. Vāks ar regulējamām ventilācijas atverēm 4. Strāvas vads ar spraudni un slēdzi
Pieteikums Pirms žāvēšanas nomazgājiet pārtiku, pēc tam noslaukiet sausu. BRĪDINĀJUMS: Nenovietojiet pārtikas sietu virs sildīšanas spoles, ja tajā ir ūdens. Sadaliet ēdienu mazākos gabaliņos vai šķēlēs tā, lai tos varētu brīvi kārtot uz sieta. Produktu žūšanas laiks ir atkarīgs no gabalu biezuma. Ja daži produktu slāņi ir mazāk izžuvuši, sietus var samainīt tā, lai siets ar mazāk izžuvušu produktu atrastos zemāk, tuvāk sildelementam. Dažiem augļiem ir dabisks aizsargslānis, kas palēnina žūšanas procesu. Šādā gadījumā, lai saīsinātu žūšanas laiku, ēdienu ieteicams iegremdēt karstā ūdenī un vārīt 1-2 minūtes, pēc tam iegremdēt aukstā ūdenī, izkāst un kārtīgi nosusināt. Uzlieciet ar produktiem pildītos sietus virs sildīšanas spoles un aizveriet vāku. Noregulējiet ventilācijas atveres vākā atkarībā no vēlamās ventilācijas pakāpes. Ieslēdziet žāvētāju, mašīna strādā ar 125W. Pēc pārtikas žāvēšanas izslēdziet žāvētāju un pagaidiet, līdz pārtika ir atdzisusi, un pēc tam pārvietojiet trauku, kurā tie tiks uzglabāti. Karsētais gaiss, kas iziet cauri sietiem, izraisa ūdens iztvaikošanu no žāvētā produkta. Žāvēšanas laiks ir atkarīgs no ūdens satura produktos un to gabalu lieluma, piemēram, ābolus iesakām kaltēt ne vairāk kā 5 mm biezās šķēlēs. Žāvēšanas laikā iesakām periodiski mainīt sietu stāvokli, lai iegūtu viendabīgu žāvēšanas produktu. Ūdeņainu pārtikas produktu, piemēram, plūmju, vīnogu vai mitru sēņu, žāvēšana prasa daudz ilgāku laiku.
IETEIKUMI DĀRZEŅU ŽĀVĒŠANAI Nosaukums/ Sagatavošana/ Stāvoklis pēc žāvēšanas/ Laiks - Baklažānu nomizo un sagriež 6-18 mm biezās šķēlēs, trauslās 6-12 stundas - Brokoļus sadala gabaliņos, iemērc verdošā ūdenī uz 3-5 minūtēm. trausls 6-20 stundas -Briseles kāposti pārgriezti uz pusēm trausli 8-30 stundas - Bietēm nogriež sakni un lapas, vāra, atdzesē, sagriež šķēlēs trauslās 8-26 stundas - Sīpolu sagriež gredzenos trausls 8-14 stundas - Ķiplokus nomizo, sagriež šķēlēs trauslās 6-16 stundas - Sagrieziet pupiņas un vāriet, lai tās kļūtu caurspīdīgas, trauslas 8-26 stundas - Sēnes sagriež gabaliņos, mazas sausas veselas cietas/trauslas 3-10 stundas - Cukini sagriež 6 mm biezās šķēlēs trauslās pēc 6-18 stundām - sadaliet ziedkāpostu daļās, iemērciet verdošā ūdenī, līdz tas ir mīksts un stingrs 6-16 stundas - Sadaliet kāpostus 3 mm biezās sloksnēs, noņemiet cieto kātu 6-14 stundas -Artišoku sagriež 3-4mm biezās sloksnēs trauslās pēc 5-13 stundām - Iemērciet burkānus verdošā ūdenī, līdz tie kļūst mīksti, pēc 8-14 stundām smalki sagrieziet vai sagrieziet šķēlēs trauslās -Gurķi nomizo un sagriež 12mm biezās šķēlēs cieti 6-18 stundas - Asā paprika (čili) nav nepieciešama cieta griešana 8-14 stundas - Sēnes sagriež gabaliņos, mazas sausas tse
Sējas koriandrs CONFETTI 4g
€0.80
Viengadīgs garšaugs. Šķirnes CONFETTI – lapas atgādina dilles, tām raksturīga svaiga garša, liels ēterisko eļļu daudzums. Piemēroti audzēšanai podos, kastēs un dārzā vagās. Pārtikai izmanto lapas, dzinumu sēklas. Koriandra lapas plūc pirms pumpuru izveidošanās, kaltē ēnā, vēlāk liek stikla traukos un cieši aizver. Lai ilgāk priecātos par ražu, ieteicams sēt vairākas reizes gadā. Vislabāk aug vieglā mālsmiltī, atklātā saulainā vietā. 1 g apmēram 150 sēklas.
Sēklu diedzētājs
€4.00
Būtisku vitamīnu avots – ja vēlies pats mājās izaudzēt dīgstus no sēklām, vajag tikai 5 dienas, lai izbaudītu veselīgu un uzturvielām bagātu augu garšu. Dīgsti satur vairāk vitamīnu nekā to pieaugušie. Plašs pielietojums - pateicoties mūsu mini siltumnīcai, jūs varat audzēt daudzus veidus, piemēram, mazus pupiņu graudiņus, zirņus, mung pupu dīgstus, kviešu stiebrzāles sēklas, lucernu, redīsus, kreses, kāpostus, brokoļus utt. Drošība – ēdot savus audzētos asnus, jūs zināt, ko ēdat. Mini tvaikonis ir izgatavots no drošas, izturīgas un netoksiskas augstas kvalitātes plastmasas bez smaržas, kas paredzēta saskarei ar pārtiku. Vienkārša un ērta lietošana – vienkāršais dizains nodrošina vieglu tīrīšanu un uzglabāšanu bez problēmām. Slēgto mini siltumnīcu dizains dod iespēju tās sakraut, tādējādi ietaupot vērtīgu vietu, piemēram, virtuvē. Pārdomāts dizains - īpaši izstrādāts segums (apakšējā paplāte) nodrošina, ka mini siltumnīcas iekšpusē vienmēr tiek uzturēts optimālais mitrums, kas nepieciešams asnu attīstībai. Caurspīdīgais materiāls, no kura izgatavota mini siltumnīca, ļauj asniem labi piekļūt gaismai.
Spināti GEANT D’HIVER 3g
€0.40
Spināti Olbrzym Zimowy (Giant Winter) 20g
€0.75
Šķirne ir izturīga pret salu, tādēļ piemērota audzēšanai rudens un pavasara sējai. Augi spēcīgi augoši, veido lielas, gaļīgas lapas. Šķirne labi ziemo, un pavasarī ātri izaug. Augs satur daudz C vitamīna. Piemērots mehāniskai novākšanai. Spināti ir vieni no vērtīgākajiem dārzeņiem. Tie ir lielisks vitamīnu avots. Sēklas sēj: VIII- IX, ar attālumu 20-30x3-5 cm. Ražu novāc: IV-V. Izsējas norma: 25-35 kg/ ha Iepak.: 20g; 1g apm. 90-110 sēklas.
Spināti RED CARDINAL H 2g
€0.50
Agrīns, pret miltrasu izturīgs hibrīds. Audzē agra pavasara un rudens ražai. Veģetācijas periods 30-40 dienas no iesēšanas. Lapiņas plānas, zaļas ar sārtām dzīsliņām, sārtu kātiņu. Sēj martā vai septembrī, blīvāk neka citas šķirnes. Lieto svaigus, piemēroti pārstrādei. Spinātu lapas ir vērtīgas tajos esošo vitamīnu, minerālvielu un citu organismam nepieciešano vielu dēļ. Iepakojumā: 2g
Kontaktinformācija
Noderīga informācija
I/K STASIS I @2021 Visas tiesības rezervētas